Delivery Architect - software engineer med kunde- og teamansvar

 • København Ø, Denmark

Delivery Architect - software engineer med kunde- og teamansvar

Job description

Som Delivery Architect skal du lede et team af dygtige software engineers, og du skal derfor kunne lægge både de store linier i forhold til de systemer, der skal udvikles, men også kunne sparre med udviklere og arkitekter om de mere kodenære udfordringer og problemløsningen.

Du har solid forretningsforståelse og er vores ’mand’ hos kunden. Du omsætter kundens krav og ønsker til en god arkitektur baseret på Azure. Du skal derfor være i stand til at designe arkitekturen, forstå og kommunikere klart, både med kundens forretning og deres IT-arkitekt.

Du sikrer desuden fremdriften af projektet, og at der prioriteres rigtigt i forhold til de enkelte sprints, samt at de kommercielle resultater i udviklingsopgaverne nås.

Hvad forventer vi af dig?

 • Du er vokset op som udvikler og har min. 3-5 års erfaring hands-on med projekter
 • Du har evnen og lysten til at lede teams, sikre fremdrift i projekterne og agere bindeled mellem kunden og cVation
 • Du er teknisk stærk, kan lide at have fingrene i koden og kan drive en workshop samt dialog med kunden
 • Du har en passion for høj softwarekvalitet, effektivisering af udviklingsprocesser og leverancer af høj kvalitet
 • Du har erfaring med cloud-arkitektur, udvikling og specielt PaaS services fra Azure
 • Du har erfaring med at designe komplekse systemer og går lige så meget op i kvalitet, som vi gør
 • Du er god til at indgå i nye relationer og kan arbejde både hjemme og ude hos kunden
 • Du er professionel og kommunikerer effektivt på dansk både mundtligt og skriftligt
 • Du trives med at være hands-on i hele processen, fra analyse og design til udvikling og drift
 • Du sætter en dyd i at sikre, at vi leverer til tiden og med høj kvalitet
 • Du vil gerne arbejde med de nyeste teknologier i Azure og .NET Core

Job requirements

Som person er du selvstændig, ansvarsbevidst, initiativrig, eksekverende og resultatorienteret. Du er drevet af at lære nyt og vild med at holde dig ajour med de nyeste metoder og teknologier. Du er engageret og motiveret i alt hvad du foretager dig. Hvis du er glad for at have dygtige kollegaer at sparre med og trives med at løfte i flok vil du passe perfekt ind hos cVation.


Hvad tilbyder vi? 

Du kommer til at indgå i vores voksende team, hvor høj faglighed, innovation og arbejdsglæde er i højsæde. Det høje faglige niveau blandt dine kollegaer giver dig en unik mulighed for at arbejde med de bedste, og vi tager din faglige videreudvikling alvorligt. Vi har en flad organisation, hvor ledelsens døre altid er åbne, og der er god plads til både hackatons, bordfodbold, fredagsbar, frokost på kajen og et aktivt liv udenfor arbejdstid.


Hvorfor os? - Fordi der er ikke noget sted som cVation!

Vi arbejder 100% med Microsoft udvikling, Azure og cloud. Vi taler ikke bare om, at vi skal i skyen - vi er allerede i skyen og har bygget cloud-løsninger i en årrække. Vi skaber for alvor værdi for kunden, når standardløsningerne ikke længere rækker. Vi løser komplekse udfordringer i kritiske industrier (bl.a. luftfart og finanssektoren) og bygger fra bunden. Vi er passionerede omkring at nytænke og omdanne kundernes strategi til konkret afkast. Vi har fokus på innovation for at skabe løsninger, der er hurtigere, enklere og meget mere intelligente.

Du vil få kollegaer, der er interesseret i at lære og har ønske om at blive de bedste til det, de gør. Vi tilbyder derfor gode muligheder for at udvikle dig og naturligvis gode benefits. Her tror vi på, at alle har betydning, og at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag.


Spørgsmål? 

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte:


Maiken Pelby, HR Business Partner, T/ 42612828, map@cvation.com


Vi ser frem til at høre fra dig!