Azure Cloud Software Engineers, Team Members

  • DevOps
  • København Ø, Denmark

Azure Cloud Software Engineers, Team Members

Job description

Vi søger Azure udviklere, der har evne og interesse for at prøve kræfter med udvikling af komplekse Cloud løsninger. Vi søger både erfarne og unge udviklere til at indgå i vores voksende team, hvor høj faglighed, innovation, kvalitet og udviklerglæde er i højsæde.

 

Luftfart og finanssektoren stiller store krav til kvalitetsløsninger

Kunne du eksempelvis tænke dig at prøve kræfter med at levere kritiske systemer til verdenens største lufthavne eller komplekse finans platforme i USA, så er vi lige stedet for dig.

 

Praktisk DevOps softwareudvikling og optimale rammer for at lære

Du vil blive en del af et team, der designer og udvikler avancerede cloud løsninger på MS Azure og som er ekstremt passioneret omkring DevOps. Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier, herunder AI, IoT og Blockchain. Vi forventer at du er en super haj til C# og at du går ligeså meget op i kodekvalitet som vi gør! Du har også en interesse i konstant at forbedre både kode, værktøjer og processer. Erfaring med cloududvikling og specielt PaaS services fra MS Azure er en fordel.

 

Vi ansætter de bedste

Det høje faglige niveau giver dig mulighed for at lære meget af dine nye kollegaer. Vi har en flad organisation hvor ledelsens døre altid er åbne og god plads til hackaton, fredagsøl og Fifa kampe på storskærmen i vores lækre lokaler med udsigt til Øresund. Adressen er Lautrupsgade 7. 2100 København Ø.

Job requirements

Som person er du ansvarsbevidst, initiativrig, eksekverende og resultatorienteret. Du er udadvendt og trives med at løfte i flok som en del af et team. Du er en passioneret og dygtig udvikler, drevet af at lære nyt og sætter en ære i at holde dig ajour med de nyeste udviklingstendenser og teknologier. Du er engageret og motiveret i det du foretager dig.

 

Om os
cVation består af teams i både USA og København, der arbejder 100% med Microsoft udvikling, Azure og Cloud. Vi arbejder både med udvikling af egne produkter og leverer komplekse cloud løsninger til kundeprojekter in-house. Ledelsens har alle udviklerbaggrund og succes som teknologi entreprenører. Vi er en ”hands-on” organisation hvor kontinuerlig fokus på innovation og forbedring af udviklingsmetoder, test og kvalitet er legendarisk blandt vores kunder.