Team Lead: Software Engineer og Azure udvikler

  • DevOps
  • København Ø, Denmark

Team Lead: Software Engineer og Azure udvikler

Jobbeskrivelse

Vi søger dygtige arkitekter til vores Azure Cloud projektafdeling. Har du erfaring med udvikling af kritiske cloud-løsninger på Azure og en passion for høj softwarekvalitet, effektivisering af udviklingsprocesser og DevOps? Så er cVation stedet for dig. Du kommer til at indgå i vores voksende team, hvor høj faglighed, innovation og arbejdsglæde er i højsæde. Kender du ikke Azure endnu, så skal det heller ikke afholde dig fra at søge, så længe du har passionen!


Praktisk DevOps softwareudvikling og optimale rammer for at lære

Du vil blive en del af et team, der designer og udvikler avancerede cloud-løsninger på MS Azure og er dedikerede til agile arbejdsmetoder, DevOps og Test Driven Development. Vi har en meget høj release frekvens i vores projekter og som nyansat kan du forvente at se din egen kode i produktion allerede den første uge du er ansat. 

Alle vores udviklere sidder i København – der er ikke noget outsourcing eller nearshoring her. Vi er på forkant med teknologierne og arbejder med mange af de nye teknologier, herunder AI, ML, IoT og Blockchain.

Vi forventer at du er en super haj til C# og at du går ligeså meget op i kodekvalitet, som vi gør! Du har også en interesse i konstant at forbedre både kode, værktøjer og processer. Erfaring med cloud-udvikling og specielt PaaS services fra MS Azure er en fordel.


Arbejdsmiljø og kultur

Det høje faglige niveau blandt vores ansatte, giver dig en unik mulighed for at lære fra de bedste. Vi har en flad organisation hvor ledelsens døre altid er åbne og der er god plads til både hackatons, bordfodbold, fredagsbar og frokost på kajen, foran vores kontor med udsigt til Øresund.

Jobkrav

Som person er du ansvarsbevidst, initiativrig, eksekverende og resultatorienteret. Du er udadvendt og trives med at løfte i flok, som en del af et team. Du er en passioneret og dygtig udvikler, drevet af at lære nyt og du sætter en ære i at holde dig ajour med de nyeste udviklingstendenser og teknologier. Du er engageret og motiveret i det, du foretager dig. 

Det er et krav at du taler, skriver og forstår dansk.


Om os

Vi arbejder 100% med Microsoft udvikling, Azure og Cloud. Vi taler ikke bare om at vi skal i skyen, vi er i skyen og har bygget løsninger der i en årrække.

Vi skaber for alvor værdi, når standardløsningerne ikke længere rækker. Vi løser komplekse udfordringer i kritiske industrier (bl.a. luftfart og finanssektoren) og bygger fra bunden. Vi er passionerede omkring at nytænke og omdanne vores kunders strategi til konkret afkast. Vi har fokus på innovation for at skabe løsninger der er hurtigere, enklere og meget mere intelligente.