Software Engineer, Team Lead (Azure Cloud)

  • DevOps
  • København Ø, Denmark

Software Engineer, Team Lead (Azure Cloud)

Jobbeskrivelse

Vi søger dygtige arkitekter til vores Azure Cloud projektafdeling. Har du erfaring med udvikling af kritiske cloud-løsninger på Azure og en passion for høj softwarekvalitet, effektivisering af udviklingsprocesser og DevOps? Så er cVation stedet for dig. Du vil indgå i vores voksende team, hvor høj faglighed, innovation og arbejdsglæde er i højsæde. Kender du ikke Azure endnu, så skal det heller ikke afholde dig fra at søge, så længe du har passionen!


Luftfart og finanssektoren stiller store krav til kvalitetsløsninger

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at levere kritiske systemer til verdenens største lufthavne eller komplekse finans platforme i USA, så har vi opgaverne klar til dig.


Praktisk DevOps softwareudvikling og optimale rammer for at lære

Du vil blive en del af et team, der designer og udvikler avancerede cloud-løsninger på MS Azure. Teamet er ekstremt passioneret omkring DevOps. Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier, herunder AI, IoT og Blockchain. Vi forventer at du er en super haj til C# og at du går ligeså meget op i kodekvalitet, som vi gør! Du har også en interesse i konstant at forbedre både kode, værktøjer og processer. Erfaring med cloud-udvikling og specielt PaaS services fra MS Azure er en fordel.


Vi ansætter de bedste

Det høje faglige niveau giver dig mulighed for at lære meget af dine nye kollegaer. Vi har en flad organisation hvor ledelsens døre altid er åbne og der er god plads til hackaton, fredagsøl og Fifa-kampe på storskærm i vores lækre kontor med udsigt til Øresund. Adressen er Lautrupsgade 7. 2100 København Ø.

Jobkrav

Som person er du ansvarsbevidst, initiativrig, eksekverende og resultatorienteret. Du er udadvendt og trives med at løfte i flok, som en del af et team. Du er en passioneret og dygtig udvikler, drevet af at lære nyt og du sætter en ære i at holde dig ajour med de nyeste udviklingstendenser og teknologier. Du er engageret og motiveret i det, du foretager dig. Det er et krav at du taler, skriver og forstår dansk.


Om os
cVation består af teams i både USA og København, der arbejder 100% med Microsoft udvikling, Azure og cloud. Vi arbejder både med udvikling af egne produkter og leverer komplekse cloud-løsninger til kundeprojekter in-house. Ledelsens har alle udviklerbaggrund og succes som teknologi-entreprenører. Vi er en ”hands-on” organisation hvor kontinuerlig fokus på innovation og forbedring af udviklingsmetoder, test og kvalitet er legendarisk blandt vores kunder.