Delivery Architect - software engineer med kunde- og teamansvar

  • København Ø, Denmark

Delivery Architect - software engineer med kunde- og teamansvar

Jobbeskrivelse

Du skal lede et team af dygtige software engineers, have solid forretningsforståelse og være vores ’mand’ hos kunden. Du er vokset op som udvikler og har min. 3-5 års erfaring hands-on med projekter.

  • Du har evnen og lysten til at lede teams, sikre fremdrift i projekterne og agere bindeled mellem kunden og cVation
  • Du er teknisk stærk og kan drive en workshop samt dialog med kunden
  • Du har en passion for høj softwarekvalitet, effektivisering af udviklingsprocesser og leverancer af høj kvalitet
  • Du går forrest når der skal kodes og vejen skal banes for andre
  • Du er god til at indgå i nye relationer og kan arbejde både hjemme og ude hos kunden
  • Du er professionel og kommunikerer effektivt både mundtligt og skriftligt
  • Du trives med at være hands-on i hele processen, fra analyse og design til udvikling og drift
  • Du sætter en dyd i at sikre, at vi leverer til tiden og med høj kvalitet

Jobkrav

Tårnhøj kvalitet og optimale rammer for at vokse

Du vil blive en del af et team, der rådgiver, designer og udvikler avancerede cloud-løsninger på Azure. Vi er dedikerede til agile arbejdsmetoder, DevOps og Test Driven Development. Alle vores tekniske profiler sidder i København – der er ikke noget outsourcing eller nearshoring her. Vi er på forkant med teknologierne og arbejder med mange af de nye teknologier, herunder AI, ML, IoT og Blockchain.

Vi forventer at du har erfaring med at designe komplekse systemer og går lige så meget op i kvalitet, som vi gør! Du har erfaring med cloud arkitektur, udvikling og specielt PaaS services fra Azure.

Vi ansætter de bedste

Du kommer til at indgå i vores voksende team, hvor høj faglighed, innovation og arbejdsglæde er i højsæde. Det høje faglige niveau blandt vores ansatte, giver dig en unik mulighed for at arbejde med de bedste. Vi har en flad organisation hvor ledelsens døre altid er åbne og der er god plads til både hackatons, bordfodbold, fredagsbar og frokost på kajen.

Om dig

Som person er du selvstændig, ansvarsbevidst, initiativrig, eksekverende og resultatorienteret. Du er social kompetent, udadvendt og trives med at løfte i flok, som en del af et team. Du er en passioneret og dygtig, drevet af at lære nyt og sætter en ære i at holde dig ajour med de nyeste metoder og teknologier. Du er engageret og motiveret i alt du foretager dig.

Om os

Vi arbejder 100% med Microsoft udvikling, Azure og cloud. Vi taler ikke bare om at vi skal i skyen, vi er i skyen og har allerede bygget cloud-løsninger i en årrække. Vi skaber for alvor værdi for kunden, når standardløsningerne ikke længere rækker. Vi løser komplekse udfordringer i kritiske industrier (bl.a. luftfart og finanssektoren) og bygger fra bunden. Vi er passionerede omkring at nytænke og omdanne kundernes strategi til konkret afkast. Vi har fokus på innovation for at skabe løsninger der er hurtigere, enklere og meget mere intelligente.